FOTO Slatinski Ličani uspješno organizirali treću Ličku večer

Udruga Ličana Vila Velebita Slatina jučer je u Slatini organizirala Ličku večer uz ličke delikatese i odličnu glazbu na kojoj se okupilo nekoliko stotina gostiju i članova udruge.

Sve je nazočne pozdravio i na dolasku se zahvalio, predsjednik Udruge Ličana Vila Velebita Slatina Željko Šnjarić. Nekoliko prigodnih riječi uputili su i slatinski gradonačelnik Denis Ostrošić te virovitičko-podravski župan Igor Andrović koji je, između ostalog, pohvalio rad udruge kojim su obogatili grad Slatinu i cijelu Virovitičko-podravsku županiju, zaželjevši im uspješan daljnji rad na promicanja zajedništva.

Na Ličkoj večeri, između brojnih uzvanika iz vjerskog i društvenog života grada Slatine, nazočili su i pomoćnik ministra hrvatskih branitelja Nenad Križić, predsjednik Županijske skupštine Virovitičko-podravske županije Miran Janečić, poduzetnici i načelnici sa slatinskog područja, te predstavnici prijateljskih ličkih udruga.

Za odličnu atmosferu tijekom cijele večeri pobrinuli su se tamburaši TS Fantasia i Stjepan Jeršek Štef. Prikupljena sredstva od ulaznica, aukcije slika i tombole bit će namijenjena su za daljnji rad udruge. (www.icv.hr, ADF; Foto: D. Fišli)

[g-gallery gid=”488002″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content