JESEN U GRADU Svoje proizvode, rukotvorine i poslastice u subotu će izložiti učenici, vrtićanci, kreativci

„Jesen u gradu“ manifestacija je koja će se ove godine, šestu godinu zaredom, održati u Virovitici i to sutra (subota), u središtu grada (kod sata), s početkom u 9 sati.

Organizaciju potpisuju Ekološko društvo Virovitica, Flora VTC i Grad Virovitica, suorganizator je Kreativna udruga Unikat, dok je pokrovitelj Turistička zajednica grada Virovitice.

Kako nam je kazala zamjenica gradonačelnika Grada Virovitice Vlasta Honjek-Golinac, cilj je manifestacije ponuditi raznovrsne i zanimljive događaje u gradu, nešto novo, nešto što proizvode naši učenici u svojim školama i što se radi u Dječjem vrtiću Cvrčak.

-To je svojevrsni sajam gdje se svi okupimo i pokažemo svoje radove, a tu su svake godine i zanimljivi radovi Kreativne udruge „Unikat“ koja nam pruža pomoć u svakom pogledu- istaknula je V. Honjek-Golinac.

I ove godine, manifestaciji će se pridružiti i gosti iz Donjeg Miholjca, Slatine, Pitomače i Grubišnog Polja sa svojim radovima i proizvodima. Svi koji svrate do štandova imat će prigodu kušati delicije od bundeve, batata, mikeški čaj…

Organizatori su za najmlađe pripremili zanimljive radionice, a očekuje ih i slatko iznenađenje, poručuju. (www.icv.hr, bg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content