Napreduju radovi na energetskoj obnovi OŠ Ivane Brlić-Mažuranić i Dječjeg vrtića Cvrčak

Foto: M. Bašić

Napreduju radovi na energetskoj obnovi odgojno-obrazovnih ustanova u Virovitici, koji će u konačnici osigurati uštede u potrošnji energije, a djeci i djelatnicima znatno kvalitetnije uvjete boravka.

Tako su, prema riječima pročelnika Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Virovitice Alena Bjelice, na zgradi 2 virovitičkog Dječjeg vrtića Cvrčak gotovo svi radovi privedeni kraju. Preostao je još završni sloj fasade te se primopredaja od strane izvođača radova investitoru, Dječjem vrtiću, očekuje kroz dva tjedna.

Foto: M. Bašić

Na zgradi 3 vrtića izmijenjena je vanjska stolarija, a trenutno se obrađuju špalete i klupčice te se obavlja unutarnje krečenje. Preostaje izmjena stolarije na zgradi 4 te kompletna krovišta i fasade na zgradama 3 i 4. Što se tiče radova na zgradi Osnovne škole Ivane Brlić – Mažuranić, kroz desetak dana će biti izmijenjena kompletna vanjska stolarija i postavljena fasada.

Foto: M. Bašić

Projekte energetske obnove provode investitori, Dječji vrtić Cvrčak i OŠ Ivane Brlić-Mažuranić u suradnji s osnivačem – Gradom Viroviticom, dok je projekte izradila Razvojna agencija VTA. (virovitica.hr)

Foto: M. Bašić
Foto: M. Bašić