NAŠ HOD KROZ VREMEPLOV Općina Pitomača poziva osobe 54+ na besplatne slikarske radionice

Općina Pitomača provodi projekt “Naš hod kroz vremeplov” s partnerima Udrugom „Čuvarice kulturne baštine“ Kladare te Udrugom umirovljenika Hrvatske Općine Pitomača. Projekt je ukupne vrijednosti 122.737 kuna gdje udio financiranja iznosi 100% prihvatljivih troškova, od čega je 104.326 kuna osigurano iz sredstava Europskog socijalnog fonda (ESF-a), dok će obavezni udio nacionalnog sufinanciranja od 18.410 kuna osigurati Ministarstvo kulture iz Državnog proračuna Republike Hrvatske.

Cilj projekta “Naš hod koz vremeplov” je unaprijediti kvalitetu života osoba starijih od 54 godine na području općine Pitomače kroz organiziranje besplatnih radionica pjevanja i plesanja, kao i slikarskih radionica pod stručnim vodstvom. Organizacija radionica sufinancirana je u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali, iz Europskog socijalnog fonda.

Radionice pjevanja i plesanja održavaju se svaki ponedjeljak u 19:00 sati u prostorijama Udruge umirovljenika Hrvatske Općine Pitomača (Vinogradska 6, Pitomača), dok će se slikarske radionice održavati u prostorijama Općine Pitomače, prostorijama Udruge „Čuvarice kulturne baštine” Kladare te po dogovoru i u Knjižnici i čitaonici Pitomača.

Općina tako poziva sve zainteresirane, a posebice osobe starije od 54 godine na besplatne slikarske radionice koje će započeti u srijedu, 07. studenog u 19:00 sati u prostorijama Općine Pitomače (Plava sala; Ljudevita Gaja 26/1, Pitomača). (pitomača.hr)

- PROMO -

 

 

Povezane vijesti

Skip to content