Naš Stjepan Lach ima novi singl: Poslušajte „Više od ljubavi“

“Više od ljubavi“ novi je singl karizmatičnog mladog pjevača specifičnog vokala Stjepana Lacha, rodom iz Turnašice, dugi niz godina član vatrogasne desetine „Biseri“ koja je dvaput nastupila na „Vatrogasnoj olimpijadi“ i koji je širu publiku najprije osvojio nevjerojatnom lakoćom pjevanja u TV showu „The Voice“, a od prošle sezone u njegovim fenomenalnim izvedbama uživaju gledatelji najpopularnije glazbene TV emisije „A strana“ koja uskoro ponovno kreće s emitiranjem na HRT-u, piše Večernji.hr.

Već je prvim dvjema autorskim pjesmama „Nije važno“ i „Prava razlika“ Stjepan pokazao ozbiljnu namjeru stati uz bok najvećim imenima glazbene scene, a ne krije da su mu veliki uzori Sergej Ćetković, Toše Proeski te Oliver, u izvođenju čijih pjesama posebno uživa.

– Želim pjevati kvalitetne pjesme koje će trajati i koje će u ljudima potaknuti najbolje emocije, a pritom ostati normalan dečko kakvog me moji najbliži znaju – kaže o viđenju svoje karijere ovaj simpatični pjevač iz mjesta Turnašica pored Pitomače, inače diplomirani profesor zemljopisa, kojeg dobro poznaje i publika kazališta Komedija u čijim mjuziklima nastupa.

Spot za pjesmu sniman je u režiji Ninac produkcije u predivnim Fužinama čiji se bajkoviti krajolik odlično uklopio u atmosferu ove bezvremenske ljubavne balade. Stjepan i u trećem singlu nastavlja vrlo uspješnu suradnju s autorom glazbe Dominikom Lučićem i tekstopiscem Aleksandrom Čubrilom, dvojcem koji donosi svjež pristup glazbi. Aranžman i produkciju zajedničkim su snagama napravili Dominik Lučić, Jan Erceg i Goran Kovačić. Stjepana pratite na društvenim mrežama Instagram. (www.vecernji.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content