PRVO PRIJATELJI, A TEK ONDA RIVALI Selekcije U-9 i U-11 ŽKK Virovitica gostovale u Koprivnici

foto: ŽKK Virovitica

Da sportski rivali mogu biti i odlični prijatelji dokaz je fantastična suradnja Ženskog košarkaškog kluba Virovitica i Ženskog košarkaškog kluba Koprivnica. Tako su proteklog vikenda u Koprivnici odigrane dvije pripremne utakmice ekipa do 9 odnosno 11 godina starosti.

Iako su djevojčice dale sve od sebe, rezultat je bio u drugom planu. Utakmice su prvenstveno poslužile za uigravanje pred nadolazeću sezonu, u koju najmlađe Virovitičanke ulaze s nadom da će i treću godinu za redom, u konkurenciji do 11 godina, izboriti nastup na Prvenstvu Hrvatske što bi doista bio gotovo nevjerojatan uspjeh.

foto: ŽKK Virovitica

Treba podsjetiti da su prošle godine na prvenstvu Hrvatske mlade Virovitičanke napravile malu senzaciju i u srazu s prvoligaškim klubovima osvojile odlično peto mjesto.

U poluvremenu su odigrane i košarkaške igre, a najuspješniji su dobili zaslužene nagrade.

foto: ŽKK Virovitica

ŽKK Virovitica U-9 :

Ana Lesić, Petra Grbac, Lucija Kovačević, Tessa Luna Keserica, Tea Pospišil, Lavinia Subota, Katarina Kanjka, Dorotea Blažićević, Mia Jerbić, Lucija Petras, Lana Grbić i Mia Milković.

foto: ŽKK Virovitica

ŽKK Virovitica U-11

Eva Duršot, Margareta Cenger, Tamara Kosi, Alisa Lovreković, Lucija Grgurević, Monika Požežanac Sabolić, Nika Gverić, Hana Deskar, Nikolina Hetzel, Ena Salajić i Petra Turčinović.

(www.icv.hr)

foto: ŽKK Virovitica
foto: ŽKK Virovitica
foto: ŽKK Virovitica