SUHOPOLJE SE POIGRALO S PODRAVCEM Ibriks u stilu Beckhama, Ivačić ponovno zabio dva

Danas (subota) su odigrane dvije utakmice 8. kola prve županijske nogometne lige. Suhopolje je na stadionu Park ugostilo Podravac iz Sopja.

Iako su gosti potajno vjerovali u iznenađenje, to se ipak nije dogodilo. Samim dolaskom u Suhopolje, na putu do stadiona krivo su skrenuli i “zapeli u slijepoj ulici”.

Domaći sastav napadao je cijelo prvo poluvrijeme, ali gostima se mora priznati, hrabro su se branili i odolijevali domaćim napadima do sredine prvog dijela, a tad se ukazao Ivačić. Na rubu 16 metara primio je loptu, okrenuo se i opalio u donji desni kut gostujućeg vratara i pogodio za domaće vodstvo 1:0, a tu se domaćem sastavu “otvorilo”.

IMG 8260 Custom

Ubrzo je stigao i drugi pogodak, sjajno je domaću obranu “povaljao” Lončarek i zabio za 2:0.

Treći i majstorski pogodak postigao je Ibriks. Sjajno je izveo slobodan udarac iskosa, a gostujući vratar bio je nemoćan. Na predah se otišlo rezultatom 3:0, a u gostujućim redovima najviše se istaknuo Karačić.

U nastavku se gosti bude. Iako nisu postigli pogodak, igrali su puno bolje i stvorili nekoliko šansi, za domaćeg vratara Dumenčića ipak bezopasnih.

Do kraja utakmice vidjeli smo još četiri pogotka u gostujućoj mreži. U listu strijelaca upisali su se Ibriks – još dva puta, Ivačić i Grljak. Drugi pogodak Ibriksa na utakmici bio je “deja vu” iz prvog poluvremena. Slobodnjak na 22-23 metra pogodio je kao od “šale”, a gostujući vratar loptu je samo ispratio pogledom.

IMG 8289 Custom

Suhopolje se ovom pobjedom vratilo na prvo mjesto, a Podravac će za bodove morati pričekati neku drugu priiku.

-Ibrakadabra – jednom je riječju domaći strateg Mario Tolo opisao visoku pobjedu i automatski istaknuo igrača utakmice.

Strijelci:

1:0 Ivačić
2:0 Lončarek
3:0 Ibriks
4:0 Grljak
5:0 Ibriks
6:0 Ivačić
7:0 Ibriks

Suhopolje – Podravac Sopje 7:0
Igrač utakmice: Ivan Ibriks

(www.icv.hr, ts, foto: T. Szabo)

[g-gallery gid=”483683″]

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content