Župan Igor Andrović donirao semafor boćarskom klubu Dalmatinac

Župan Virovitičko-podravske županije Igor Andrović posjetio je danas općinu Čačinci. U mjestu Bukvik župan Andrović je boćarskom klubu Dalmatinac uručio novi električni semafor:

– Izvršili smo obećanje dano početkom godine. Riječ je o jedinom boćarskom klubu na području županije koji svojim rezultatima i zalaganjem zasigurno zaslužuje ovu donaciju i tu naravno nećemo stati pomaganju ovome klubu. Županija kako je već poznato, od ove godine nastavlja ulaganje u sport kroz razne projekte, oformili smo i novu županijsku športsku zajednicu i nadam se da ćemo zajedničkim radom iduće godine iznaći još veća sredstva za sve sportske klubove na području županije – rekao je Andrović.

Župan donacija semfora 3 Custom

Bukvički boćari iznimno su zahvalni Županiji i županu na donaciji semafora koji im je prijeko potreban za njihovo natjecanje u međužupanijskoj, trećoj po rangu hrvatskoj ligi:

– Od srca hvala Županiji i županu na ovoj donaciji. Mi trenutno držimo čvrsto prvo mjestu u ovoj ligi gdje realno nemamo konkurenta, a za rang više nemamo financijskih sredstava. Zato su nam ovakve donacije i podrška Županija kao i naše Općine koja nas konstantno prati, nužne i vjerujemo da ćemo uz njihovu pomoć iduće godine ipak igrati u rangu više – rekao je predsjednik BK Dalmatinac Bukvik Milan Jurlina.

Župan donacija semfora 5 Custom

Uručenju semafora nazočan je bio i zamjenik načelnika općine Čačinci Alen Jurenac:

– Općina ulaže velika sredstva za sportske klubove i sportaše jer želimo da naši sportaši svoje znanje i umijeće pokazu u svojim klubovima. Ovakva pomoć Županije je naravno velika pomoć i nama, a posebno klubovima i mladim sportašima. Zajednička suradnja Županije, klubova i nas ide dalje – zaključio je Jurenac. (www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content