4. LIGA BJ-KC-VT: POSLJEDNJE KOLO Virovitica, Pitomača i Slatina domaćini, Papuk putuje u Garešnicu

Ovog vikenda se igra trinaesto, posljednje jesensko kolo 4. lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica, a svi naši predstavnici svoje utakmice igraju u subotu, 17. studenoga u 14 sati.

Vodeći Papuk iz Orahovice gostuje u Garešnici kod Garića. Orahovčani imaju jedan od najkvalitetnijih sastava lige i osvajanjem tri boda na gostovanju osigurali bi naslov jesenskog prvaka. U sastavu Papuka, zbog tri žuta kartona neće biti iskusnog Borne Mimića.

Slatina na svom stadionu dočekuje jaku Mladost iz Kloštra Podravskog. Pobjedom bi se slatinski nogometaši učvrstili u sredini tablice. U dosadašnjem dijelu natjecanja Slatinčani su na svom terenu bili nepobjedivi.

Virovitica na igralištu sportskog centra Vegeška dočekuje posljednjeplasirani Graničar iz Đurđevca. Virovitičani će igrati bez dvije iskusne poluge, Samuela Spudića i Krešimira Crvenke. Ostatak ekipe morat će se potruditi kako se ne bi osjetio njihov izostanak.

-Zadnje kolo, idemo po pobjedu na domaćem terenu, iako oslabljeni zbog kartona, dat ćemo sve od sebe i ovu polusezonu završit pobjedom pred svojom publikom – rekao je u najavi utakmice domaći trener Samuel Spudić.

Pitomača prvenstvenu polusezonu zaključuje domaćom utakmicom s Podravcem iz Virja. Utakmice ta dva kluba uvijek su bile pune natjecateljskog naboja. Ni ovog puta to neće izostati. U domaćem sastavu zbog kartona ne može nastupiti iskusni veznjak Valentino Paradinović.

(www.icv.hr, mš, foto: T. Szabo)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content