KLUB LJUBITELJA KNJIGA Korisnici dnevnog boravka održali druženje uz knjige

Danas (četvrtak) u Dnevnom boravku Gradskog društva Crvenog križa održano je druženje s knjigama. Uz mirise kuhanog vina s cimetom korisnici Dnevnog boravka prepričavali su radnje pročitanih knjiga. Na taj se način među korisnicima željelo potaknuti čitanje knjiga različitih žanrova, odnosno prepričavanjem potaknuti želju za čitanjem predstavljene knjige.

IMG 20181129 103220 Medium

Među predstavljenim žanrovima istakli su se romani južnoameričke i češke književnosti, o kojima je pričala Sanja Kolar, voditeljica Dnevnog boravka, a cijelu priču začinila je kratka bajka dječje tematike koju je predstavila korisnica Ana Bosnić. Današnji Klub ljubitelja knjiga uveličala je posebna gošća koja je i sama ljubiteljica knjiga – zamjenica gradonačelnika Vlasta Honjek – Golinac koja je pročitala retke romana kojeg trenutno čita.

IMG 20181129 103333 Medium

-Čitanje se ponekad čini zamorno i teško, no samo treba uzeti vremena i pročitati knjigu do kraja. Za čitanje poneke knjige treba biti uporan i strpljiv, dopustiti joj da vas odvuče u radnju. Na kraju ćete biti presretni što ste je pročitali, sigurna sam u to – rekla je Sanja Kolar, voditeljica Dnevnoga boravka. (www.icv.hr, lmh; foto: L.M.Hock)

IMG 20181129 1027541 Medium

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content