Održana 1. Redovna sjednica novog Upravnog odbora POK-a, imenovani cehovi, odbori i komisije

foto: čitatelj

U prostoru Obrtničke komore Virovitičko-podravske županije održana je 1. Redovna sjednica novog Upravnog odbora, kojom je predsjedavao novi komorski predsjednik Zoran Horić.

U uvodnom dijelu sjednice predsjednik Horić i član Skupštine Hrvatske obrtničke komore Mladen Balić upoznali su nazočne s rezultatima izborne sjednice Skupštine Hrvatske obrtničke komore, a zatim su donijete odluke vezane za financijsko poslovanje Komore i njenog predstavnika u tvrtki Viroexpo d.o.o. U nastavku sjednice imenovani su cehovi, odbori i komisije Obrtničke komore VPŽ za naredni mandat, te su utvrđeni prijedlozi kandidata za cehove i radna tijela Hrvatske obrtničke komore.

Ceh proizvodnih obrta OK VPŽ vodit će Dražen Hrvojić iz Pitomače i Krešimir Kostelac iz Orahovice, Ceh uslužnih obrta vodit će Stjepan Kenjerić iz Čađavice i Danijel Begović iz Pitomače, Ceh trgovačkih obrta Krešimir Jakobek iz Orahovice i Dinko Aragović iz Virovitice, Ceh ugostiteljskih obrta Hrvoje Šimunović iz Virovitice i Bernard Tkalčec iz Pitomače, Ceh graditeljskih obrta Ivo Bilić iz Slatine i Josip Peričić iz Virovitice, Ceh prijevozničkih obrta Ivica Česnik iz Suhopolja i Željko Šubić iz Pitomače, Ceh poljodjelskih obrta Zvonko Šimić iz Čađavice i Zlatko Katančić iz Lukača te Ceh frizerskih obrta Klaudija Fadljević Gomerčić iz Virovitice i Tanja Španić iz Pitomače. Za predsjednika Odbora za gospodarstvo i promidžbu imenovan je Zlatko Šomođi iz Slatine, a Odbora za obrazovanje Zdravko Šarić iz Virovitice. Komisijom za priznanja predsjedavat će Karl šafer iz Orahovice, a Komisijom za Statut i praćenje komorskog sustava Hrvoje Šimunović iz Virovitice.

Na završetku sjednice predsjednik UO Orahovica Damir Vanek upoznao je nazočne s lošim stanjem zgrade Udruženja što će zahtijevati troškove radi sanacije, a u tome se očekuje pomoć Područne komore i Hrvatske obrtničke komore.

(www.icv.hr)