Ovog vikenda u kinu PARK pogledajte: “Operacija Overlord” i animirani “Grinch”

Ovog vikenda u kinu PARK pogledajte…

Operacija Overlord – 10.11. – 19:00h

30.8.2018 9 34 05 overlord hr
Izvorno ime: Overlord
Redatelj: Julius Avery
Žanr: Akcijski horor, misterija
Uloge: Wyatt Russell, Bokeem Woodbine, Pilou Asbak
Trajanje filma: 109 minuta
Godina: 2018
Država: SAD
Sadržaj filma: Uvečer, na Dan D, skupina vojnika poslana je u nacistički okupiranu Francusku kako bi dovršili zadnju ratnu misiju. Na terenu otkrivaju nacistički laboratorij koji izvodi groteskne i lude pokuse na lokalnim seljanima. Vojni ih trening nije pripremio za ono što će uslijediti – spašavanje svijeta od još veće prijetnje – borba s postrojbom genetski poboljšanih Super vojnika!

Grinch – 11.11. – 17:00h

31.8.2018 10 11 59 grinch hr
Izvorno ime: The Grinch
Redatelj: Yarrow Cheney, Scott Mosier
Žanr: Animirani, komedija, obiteljski
Uloge: Krešimir Mikić, Vanna Senjak, Janko Volarić Popović, Dijana Vidušin, Noa Zelenko, Ervin Baučić, Ksenija Marinković
Trajanje filma: 86 minuta
Godina: 2018
Država: SAD
Sadržaj filma: Nakon punih 18 godina, omiljeno zeleno gunđalo vraća se na velike ekrane i to ovog puta u animiranom obliku. Još zeleniji i još mrzovoljniji, odlučan je u namjeri da upropasti Božič u selu Whoville: “Danas ćemo raditi zločeste stvari, *i* radit ćemo ih sa stilom!” Illumination i Universal Pictures predstavljaju The Grinch, novu animiranu obiteljsku komediju temeljenu na obožavanom blagdanskom filmskom klasiku Dr. Seussa. Svima dobro poznato, cinično zeleno gunđalo odlučno je u namjeri da upropasti blagdane u selu Whoville, no, umjesto da on ukrade Božić kao što smjera, velikodušnost i bladganski duh mlade djevojčice preoteti će njegovo srce i možda čak spriječiti njegove zle namjere.

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content