POREDAK NAJBOLJIH IGRAČA 4. LIGE BJ-KC-VT Igrači orahovačkog Papuka jesenas dominantni

Jesenski dio prvenstvenog natjecanja u 4. ligi Bjelovar-Koprivnica-Virovitica za četiri kluba iz Virovitičko-podravske županije protekao je u dva smjera.

Orahovački se Papuk borio za vrh, dok su ostali klubovi imali dosta problema. To se vidi ne samo po plasmanu na tablici, već i po ocjenama za najboljeg igrača.

Marin Čavić svojom kvalitetom doveo Papuk do naslova jesenskog prvaka

Papuk Čazma 6 Custom
Marin Čavić (NK Papuk) // foto: V. Grgurić

Titulu najboljeg igrača kola devet puta odnijeli su igrači Papuka i to: Marin Čavić četiri puta, Benjamin Radinković tri puta, a po jednom Domagoj Ninčević i Borna Mimić. Od ostalih klubova titulu igrača kola osvojili su Matej Kupres i Dominik Šantavec iz Slatine, Rok Horaček iz Virovitice i Milan Prlić iz Pitomače.

“Najjači” igrač jesenas bio je Marin Čavić. Ponikao u Papuku, uz kraće epizode u Munji iz Velikog Rastovca i Mladosti iz Čačinaca, sezonu i pol stjecao je iskustvo u Hrvatskom Dragovoljcu u Zagrebu te se vratio u matični klub, gdje je sada stožerni igrač trenera Darka Krsnika.

Papuk Slatina igrač utakmice Benjamin Radinković 1
Benjamin Radinković (NK Papuk) // foto: V. Grgurić

Drugoplasirani Benjamin Radinković, također “Papukovo” dijete, dvije sezone igrao je u Slatini, jednu polusezonu u Hrvatskom Dragovoljcu, dok je u prošloj sezoni bio jedan od ključnih igrača Papuka.

Treći je “biser” Rok Horaček. Riječ je o mladom igraču koji, kada je raspoložen, može napraviti čuda.

IMG 7074 Custom 1
Rok Horaček (NK Virovitica) // foto: T. Szabo

Matej Kupres vjeran je Slatini od prvih igračkih koraka. Danas je jedan od glavnih igrača seniorske momčadi, četvrti je u poretku najboljih igrača.

Filip Škaro, najbolji strijelac Pitomače, jesenas nije bio na razini proteklih sezona. To se osjetilo i na klupskom plasmanu.

Deset bodova sakupila je grupa iskusnih igrača, Ivan Begović iz Pitomače, Ozren Vurdelja iz Slatine i Slaven Marković iz Virovitice.

IMG 7122 Custom 1
Ivan Begović (NK Pitomača) // foto: T. Szabo

Po osam bodova sakupili su igrači koji su svojom kvalitetom iskočili za jedno ili dva kola. To su Milan Prlić iz Pitomače, Nikola Suvajac iz Virovitice, Domagoj Ninčević i Borna Mimić iz Papuka te Dominik Šantavec iz Slatine.

Nakon zimske stanke slijedi drugi dio prvenstva u kojem će opet biti puno uzbuđenja te se uz već postojeće zvijezde mogu istaknuti i drugi igrači.

nkvtc dinamo 37 Custom
Nikola Suvajac (NK Virovitica) // foto: M. Rođak

POREDAK NAJBOLJIH IGRAČA 4. nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica
IZ KLUBOVA S PROSTORA VPŽ – JESEN 2018.

44 boda – Marin Čavić (Papuk)

24 boda – Benjamin Radinković (Papuk)

16 bodova – Rok Horaček (Virovitica)

14 bodova – Matej Kupres (Slatina)

IMG 7047 Custom
Filip Škaro (NK Pitomača) // foto: T. Szabo

12 bodova – Filip Škaro (Pitomača)

10 bodova – Ivan Begović (Pitomača), Slaven Marković (Virovitica) i Ozren Vurdelja (Slatina)

45261602 2210746782291529 6211214298534903808 n Custom
Ozren Vurdelja (NK Slatina) // foto: D. Fišli

8 bodova – Milan Prlić (Pitomača), Borna Mimić (Papuk), Nikola Suvajac (Virovitica), Domagoj Ninčević (Papuk) i Dominik Šantavec (Slatina)

6 bodova – Matija Miloš (Pitomača), Domagoj Vučemilović (Virovitica), Tomislav Blažević (Virovitica), Marin Vukomanović (Slatina) i Jurica Šantić (Papuk)

IMG 5615 Custom
Hrvoje Zdelar (NK Pitomača) // foto: T. Szabo

4 boda – Davor Jozić (Slatina), Luka Čubelić (Slatina), Alen Jantol (Pitomača), Hrvoje Zdelar (Pitomača), Karlo Jakupec (Pitomača)

MG 5270 Custom
Luka Čubelić (NK Slatina) // foto: M. Rođak

2 boda – Dino Radonjić (Slatina), Luka Skoko (Virovitica), Jakov Vlainić (Virovitica), Krešimir Crvenka (Virovitica), Matija Krsnik (Papuk) i Nikola Plavšić (Pitomača).

(www.icv.hr, mš, foto: arhiva)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content