PROSINAC U ČEŠKOM DOMU Bogat i zanimljiv program očekuje vas i ove godine

Na zanimljiv i prigodan način i ove će godine biti obilježen “Prosinac u Češkom domu”. Započet će u ponedjeljak, 3. prosinca, u 16 sati kada će se održati prigodna kreativna radionica “perníčky” (pečenje i ukrašavanje medenjaka). U četvrtak, 6. prosinca od 18 do 20 sati održat će se tradicionalni program za Sv. Nikolu pod nazivom „Mikulášský večírek“, a u Češki dom pozivaju svu djecu da se i pridruže te obogate večer svojim prigodnim recitacijama i pjesmama za sv. Nikolu, a mame i bake mogu se doći pohvaliti sa svojim ukusnim prigodnim kolačičima koje će nakon programa djece ocjenjivati. U večernjim satima uslijedit će i prošest po Gradu, kao i obilazak bolesne djece.

I ove godine najljepše doba godine obilježit će i putopisna večer na kojoj će biti riječ o putovanju u češki,a prije toga, u 18 sati, održat će se i Skupština Češke besede Virovitica. Sljedeći prosinački događaj je prigodni glazbeno-scenski program svih sekcija Češke besede Virovitica pod nazivom “Božićna priča”, a održat će se u subotu, 15. prosinca s početkom u 19.30 sati.

Kao i prijašnjih godina, tako i ove, zbor i glazbeni sastav Češke besede Virovitica u sklopu manifestacije “Prosinac u gradu” pripremili su i glazbenu čestitku “Veselé Vánoce a šťastný nový ro” i to u nedjelju, 16. prosinca. (www.icv.hr, žđl)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content