SLATINČANI SLAVILI U VINKOVCIMA MNK Slatina sve, samo ne izletnik u 2. HMNL – Istok

Novu fantastičnu utakmicu odigrali su slatinski futsal majstori u Vinkovcima i pobijedili aktualnog prvaka 2. HMNL-Istok, ekipu MNK Vinkovci sa 4:2, te pokazali da nisu samo izletnici u toj ligi i s pravom se nalaze pri vrhu tablice.

Slatinski su ”futsaleri” sjajno otvorili utakmicu i odlično stajali na terenu od samog početka. Stvaraju prilike i nakon nekoliko obrana domaćeg vratara, Vicić na drugoj stativi posprema jedan udarac u mrežu za vodstvo 0:1. Iako su Slatinčani imali još nekoliko odličnih prilika u prvom dijelu, domaći vratar je bio na zadatku i sve obranio. Kako to već biva u nogometu ako ne “zabiješ-primiš” i domaćin iz jedne lijepe akcije poravnava rezultat na 1:1.

U drugom dijelu domaćin pokušava sa presingom, a Slatina prijeti iz kontri i Šantić zabija za novo vodstvo od 1:2. Ubrzo zatim iz kontre Bihar probija po krilu i vraća odličnu ”rolicu” Bočkaju koji podiže na velikih 1:3. Domaćin pritišće još više, pokušava sve na terenu, uspijeva izboriti čak i najstrožu kaznu, ali fantastični Dino Radonjić na golu ”zaključava bravu”, te skida šesterac domaćem kapetanu. Potom Vinkovčani kreću na sve ili ništa sa igračem-golmanom u terenu, pritišću i zabijaju za 2:3. Nastavljaju domaći igrači i dalje s ovim ”receptom”, igračem-golmanom u polju, ali Slatinčani se sjajno brane, te u zadnjim sekundama susreta zabijaju gol za 2:4. Strijelac tog gola bio je Antonio Radonjić-Tončo.

46028410 2204740249539110 8217073294029881344 n Custom

MNK Slatina: D. Radonjić, Kupres, A. Vicić, Bihar, Šantić, Bočkaj, Bubaš, Šaponja, A. Radonjić, Stjepić. Trener: Nikola Miščević; pomoćni trener: Matija Rešetar.

– Sljedeću utakmicu šestog kola igramo na domaćem terenu, u Čačincima, zbog radova u našoj dvorani u Slatini, protiv ekipe MNK Futsal Olimpijac iz Županje. O terminu odigravanja utakmice naše fanove ćemo blagovremeno obavijestiti. Velika hvala našim vjernim članovima, simpatizerima i navijačima koji su putovali na ovo gostovanje i bodrili MNK Slatinu. Nadamo se velikom odazivu i na sljedećoj domaćoj utakmici – rekli su iz Uprave MNK Slatina.

(www.icv.hr, adf, MNK Slatina)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content