VIRO VIROVITICA PUTUJE U VIDOVEC Obrana bi trebala biti ključna za novu pobjedu i ostanak u vrhu

Nakon gotovo mjesec dana i tri uzastopne uzbudljive domaće utakmice, virovitički će rukometaši na gostovanje. U nedjelju, 25. studenoga putuju u Vidovec gdje ih dočekuje istoimeni prvoligaš.

Gostovanje u Vidovcu je jedno od najtežih gostovanja u 1. HRL Sjever za sve ekipe. Ne samo zbog kvalitete ekipe Vidovca već i zbog domaće atmosfere i gotovo uvijek pune dvorane vrlo bučnih navijača. Ove sezone Vidovčani, bar dosada, nisu rezultatski na razini dosadašnjih sezona. Na 12. su mjestu lige sa svega šest osvojenih bodova, tako da im je svaka sljedeća utakmica vrlo bitna u borbi za bijeg sa začelja. No, isto tako treba reći da su neke utakmice tijesno izgubili unatoč dobroj igri, što je pokazatelj da nisu “zaboravili” igrati i da Virovitičane očekuje težak posao.

capture1 Custom 5
foto: hrs.hr

S druge strane iza igrača Viro Virovitice buran je mjesec u kojem je bilo svega, i veselja i razočarenja i tuge i smjeha, no sada to moraju zaboraviti i okrenuti se novim izazovima. Ispred njih je zahtjevan protivnik no svakako ne i nepobjediv. S novim bodovima ostali bi i dalje u samom vrhu lige, pobjedom bi vratili možda malo poljuljano samopouzdanje i vratili se u pobjednički ritam. Bliži se kraj polusezone, osjeti se već pomalo umor kod onih igrača koji provode najviše minuta u igri, ali ozbiljnije ozlijeđenih u ekipi Damira Vašarevića nema, te će svi biti spremni za susret. Stoga, ako Virovitičani odigraju na onoj visokoj razini kako to znaju, posebice u obrani, mogli bi se vratiti kući sa novim bodovima.

Utakmica u dvorani OŠ Vidovec započinje u 17 sati.

(www.icv.hr, sž)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content