Darku Mužaru uručeno priznanje Ceha ugostitelja i turističkih djelatnika HOK-a

Članovi Upravnog odbora Obrtničke komore Virovitičko-podravske županije održali su u Čačincima svoju 2. redovnu sjednicu.

Prije početka sjednice predsjednik Komore Zoran Horić i potpredsjednik Hrvoje Šimunović uručili su Darku Mužaru, vlasniku ugostiteljskog obrta “IVA” u Čačincima, priznanje Ceha ugostitelja i turističkih djelatnika Hrvatske obrtničke komore za doprinos ovoj struci za 2018. godinu. Mužar je to priznanje dobio na prijedlog svojih kolegica i kolega iz Ceha ugostiteljskog obrta Virovitičko-podravske županije, a u njegovo ime na Kongresu ugostitelja i turističkih djelatnika HOK-a održanom u Šibeniku preuzeo ga je Šimunović.

Na sjednici Upravnog odbora utvrđeni su prijedlozi odnosno dnevni red za rad 1. redovne sjednice Skupštine POK-a, koja će se održati 20. prosinca u prostoru Udruženja obrtnika u Virovitici. Također, prihvaćen je poziv kolegica i kolega iz Obrtničke komore Požeško-slavonske županije za sudjelovanje u projektu “Zeleno – plavo”, koji će se tradicionalno održati za vrijeme “Vincelova” 19. siječnja 2019. godine u Požegi.

(www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content