FOTO Košarkaški klub Virovitica stradao na domaćem terenu protiv lidera iz Virja

U sportskoj dvorani Osnovne škole Ivane Brlić – Mažuranić Virovitica, proteklog je vikenda odigrana utakmica devetog kola druge hrvatske košarkaške lige Sjever.

Košarkaški klub Virovitica ugostio je do ovog kola jedinu neporaženu ekipu, lidera prvenstva – Podravac iz Virja. Nažalost, sjajna pobjednička forma gostiju iz Virja nastavila se i u ovoj utakmici.

Iako su gosti dominirali cijelu utakmicu, u jednom trenutku činilo se kako domaća momčad ipak može iznenaditi. Krajem druge četvrtine domaćin se “probudio”, Vajagić se razigrao na poziciji playa te sjajnim asistencijama u nekoliko navrata “uposlio” Ferenčevića i Pavlovića. Gosti su promašili nekoliko šuteva za tri i Virovitica je stigla na -3. Ipak, ova utakmica na kraju otišla je na stranu favoriziranog gosta koji je nastavio stopostotnu učinkovitost, jednosmjernom utakmicom u nastavku gdje je slavio s konačnih i visokih 100-78.

IMG 0717 Custom

Pavlović i Ferenčević opet su bili izuzetno efikasni, zajedno su ubacili 43 koša, a odličnu je rolu odigrao i iskusni Denić ubacivši 10 koševa.

Virovitičani su nakon ove utakmice ostali na 11 bodova, s tri pobjede i šest poraza.

KK Virovitica: Pavlović A. 22, Ferenčević M. 21 (3×3), Denić T. 10, Balić A. 2, Čerepinko R. 0, Moslavac L. 2, Gverić M. -, Petrović S. 8, Vajagić N. 13, Grgos I. 0. Trener: Nenad Vajagić.

(www.icv.hr, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”498297″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content