FOTO Poznati sudionici četvrtzavršnice malonogometnog turnira “Nikola Nemčević” u Pitomači

Na malonogometnom turniru “Nikola Nemčević” u Pitomači u nedjelju, 23. prosinca drugoplasirane i trećeplasirane momčadi u skupinama razigravale su za ulazak u četvrtzavršnicu.

U prvom susretu Vina Koren nakon odmora povela su 2:0. Uragan fast food Asteriks je krenuo na sve ili ništa. smanjio je na 2:1. Na kraju su Vina Koren iskoristila rizičnu igru protivnika i uvjerljivo pobijedila.

IMG 0975 Custom

U drugoj utakmici Kumovi iz Korije su poveli 1:0. Top Consult je preokrenuo rezultat na 2:1. Razvila se žestoka borba do posljednje dvije minute, kada je Top Consult s još dva zgoditka potvrdio pobjedu.

U trećoj utakmici igrači Vulkanizera Jakupec su do odmora poveli 2:0. Uporni mladi igrači Apokalipse su u otvorenoj utakmici uspjeli doći na zaostatak od jednog zgoditka 2:3, ali za više nisu imali snage. U posljednjoj minuti Vulkanizer Jakupec još jednim zgoditkom samo je potvrdio prolazak u daljnje natjecanje.

IMG 1028 Custom 1

U posljednjem susretu večeri Caffe bar Mr. Jack je poveo 1:0. Do odmora Caffe bar Lav preokrenuo je rezultat na 2:1. U drugom dijelu, što je vrijeme odmicalo, igrači Caffe bara Lav su potvrdili svoju kvalitetu i uvjerljivo pobijedili 6:1.

Rezultati nedjeljnih utakmica:

URAGAN FAST FOD ASTERIKS VIROVITICA – VINA KOREN 2:5
KUMOVI – TOP CONSULT 1:4
APOKALIPSA – VULKANIZER JAKUPEC 2:4
CAFFE BAR LAV – CAFFE BAR MR. JACK 6:1

IMG 1040 Custom

Turnir se nastavlja u subotu, 29. prosinca, kada se igraju utakmice četvrtzavršnice:

17.00 CAFFE BAE APIS – CAFFE BAE LAV
17.45 LETEĆI MEDVJEDIĆI – VULKANIZER JAKUPEC
18.30 NATURAVITA – TOP CONSULT
19.15 PICCOLO MONDO – VINA KOREN

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”499672″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content