FOTO Župan Igor Andrović volontirao na slatinskoj akciji ”Uljepšajmo Božić našoj djeci”

Virovitičko-podravski župan Igor Andrović odazvao se pozivu inicijatora akcije ”Uljepšajmo Božić našoj djeci” Ivana Halasa te je u nedjelju navečer volonterski ”odradio” prodaju kuhanog vina u kućici na Adventskom sajmu u Slatini. Uz župana Igora Androvića, volontirale su Dijana Škrnički Matota i Ana Nikolić.

Sva prikupljena financijska sredstva, kroz ovu hvale vrijednu akciju, od prodaje kuhanog vina bit će preusmjerena za kupovinu božićnih poklona djeci s područja grada Slatine, ali i šire okolice, koje će im 23. prosinca podijeliti Djed Božićnjak u gradskom paviljonu s početkom u 18 sati. Također, darove će Djed Božićnjak donijeti i djeci Dječjeg odjela Opće bolnice Virovitica.

Akciju prikupljanja financijskih sredstava za kupovinu poklona djeci došao je podržati i predsjednik Županijske skupštine Virovitičko-podravske županije Miran Janečić.

Dođite i vi na Adventski sajam narednog petka, subote i nedjelje od 16 sati u Park 136. slatinske brigade, popijte čašu kuhanog vina, zagrijte se, i na taj način podržite ovu hvale vrijednu akciju. (www.icv.hr, adf; foto: D. Fišli)