MARINO BLOUDEK U 2018. GODINI Rušio osobne rekorde, osvajao medalje, igrao se s konkurencijom

VIROVITIČKA MUNJA I OVE GODINE ZAPALILA JE ATLETSKE STAZE

Najbolji izdanak atletske škole virovitičkog profesora i trenera Zlatka Tota, Virovitičanin Marino Bloudek, donedavni član Atletskog kluba “Agram” iz Zagreba i u ovoj je godini ostvario rezultate za pamćenje.

Na seniorskom Kupu Hrvatske u Zagrebu bio je vrlo uspješan te je dva puta stao na postolje i okitio se zlatom. Na pojedinačnom prvenstvu Hrvatske u Zagrebu za mlađe seniore također se okitio zlatom. Sudjelovao je u utrci na 800 metara, na popularnom “Hanžeku” – jednom od najboljih atletskih mitinga na ovim prostorima. U Zagrebu je, na stadionu Mladosti, na pojedinačnom Prvenstvu Hrvatske za seniore osvojio naslov prvaka na 800 metara istrčavši 1:49,03.

Zlatko Tot 1 Custom

Jedan od najvećih rezultata plasman je u polufinale Svjetskog juniorskog prvenstva na 800 metara u Tampereu (Finska). U utrci na 800 metara na velikom međunarodnom mitingu u Zenici Marino je stigao kao trećeplasirani u cilj. Također je osvojio treće mjesto na 7. izdanju međunarodnog mitinga u Savoni (Italija). Na atletskom međunarodnom mitingu “Agram 2018.” Bloudek je u utrci na 600 metara srušio hrvatski rekord Predraga Melnjaka star 32 godine. Na krosu Sportskih novosti Marino se peti put zaredom popeo na najviše postolje.

bloudek Custom

-Ova sezona bila je jako teška, morao sam pisati mature, imao sam problema u atletskom svijetu. Italija će biti konačna odluka, preselit ću se u mjesto kod Verone. Trenirat će me trener Amela Tuke, trkača koji mi je inače trening partner. Ostale planove ne smijem baš reći – izjavio je virovitički atletičar Marino Bloudek, kojem želimo još bolje uspjehe u 2019. godini.

(www.icv.hr, foto: arhiva)

clh1a2nm Custom

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content