Mladež HDZ-a Slatina organizirala humanitarnu akciju za Božić

Svima nam je dobro poznat osjećaj uzbuđenja i veselja pri otvaranju božićnih darova koje nalazimo ispod drvca po povratku s polnoćke. Potajno se nadamo da se netko od naših najbližih sjetio ispuniti nam želju i obradovati nas dugo željenom stvarčicom.
To se uistinu često događalo kad smo bili djeca. No, odrastajući postajemo svjesni da bit darivanja nije u sadržaju, izgledu i veličini poklona, nego u činjenici da postoji netko tko misli na nas, a to je dostatno izraziti i simboličnom sitnicom.
Lijepo je dobiti poklon, no prekrasan je osjećaj i darivati nekoga, pokazati mu da nam je stalo do njega.
Upravo s tom mišlju, Mladež HDZ-a grada Slatine povodom blagdana Božića organizirala je darivanje potrebitih obitelji na slatinskom području. Riječ je o tradicionalnoj aktivnosti koju članovi Mladeži HDZ-a provode pred značajne kršćanske blagdane.
Sredstva prikupljena dobrovoljnim prilozima članstva utrošena su za nabavku kućnih potrepština koje će ovaj Božić učiniti posebnim za obitelji kojima su pokloni uručeni. U akciju se uključila i Mladež HDZ-a Virovitičko-podravske županije te predsjednik GO HDZ-a grada Slatine Miran Janečić.
Predajući poklone, poželjeli su sretne i blagoslovljene blagdane obiteljima koje su posjetili. (MHDZ-a Slatina)
[g-gallery gid=”499248″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content