OPĆINA ČAČINCI Mirko Mališ je novi – stari predsjednik LAG-a Papuk

Članovi LAG-a Papuk održali su u Čačincima svoju redovnu izbornu skupštinu. U uvodu Skupštine doneseno je nekoliko važnih odluka pa je tako jednoglasno donesen rebalans financijskog plana za 2018. godinu te financijski plan LAG-a za 2019. godinu, potom i Plan otplate i zaduživanja za 2019. te Plan rada LAG-a za iduću godinu.

Članovi Skupštine donijeli su Odluku o sudjelovanju LAG-a Papuk u projektima suradnje s drugim LAG-ovima u Hrvatskoj, potom odluku o odobrenju izmjena i plana provedbe Lokalne razvojne strategije LAG-a 2014.-2020., a zatim je donesen i Pravilnik o brojčanim oznakama dokumenata te potvrđena godišnja članarina članova LAG-a. Nakon jednoglasne Odluke o istupanju LAG-a Papuk iz Mreže za održivi razvoj Hrvatske, pristupilo se izborima za predsjednika, njegova dva zamjenika, 17 članova Upravnog odbora te tri člana Nadzornog odbora.

LAG skupština 1 Custom

Skupštinari su jednoglasno za novog/starog predsjednika izabrali Mirka Mališa, za njegove zamjenike Matu Damjana i Tomislava Durmića, u novi Upravni odbor uz predsjednika i zamjenike, izabrani su i članovi: Milan Dundović, Željko Kiris, Tamara Prelog, Manuela Mališ, Rajka Abramović, Gordana Holeš. Dragan Pavoković, Mario Gubeljak, Ana Kukuruzović-Boljkovac, Nada Medved, Tomislav Majetić, Ines Delić, Alan Turkalj i Davor Solić dok su Nadzorni odbor izabrani Vladimir Macanić, Mirko Krolo i Saša Obradović.

-I dalje ćemo se maksimalno truditi opravdati povjerenje koje nam je dano i raditi da pomognemo svim članovima LAG-a kao i svim drugima kojima možemo. Pozivam sve izabrane te članove LAG-a da se potpuno uključe u rad jer zajedno ćemo puno toga i neusporedivo lakše odraditi – rekao je predsjednik LAG-a Papuk Mirko Mališ.

(www.icv.hr, vg, foto: V. Grgurić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content