Paula Rakijašić putuje u Nizozemsku na Europsko prvenstvo u krosu: Mnogo uspjeha poželio joj zamjenik gradonačelnika Damir Marenić

Članica Atletskog kluba Virovitica Paula Rakijašić putuje u Tilbur, Nizozemska, gdje će ove nedjelje, 9. prosinca, kao dio juniorske ženske ekipe braniti boje Hrvatske na Europskom prvenstvu u krosu.

Tim povodom, Paulu, njenog trenera Sinišu Špiranca i predsjednicu Atletskog kluba Virovitica Jasnu Mišnić-Rakijašić, ugostio je zamjenik gradonačelnika Virovitice Damir Marenić koji je u ime gradonačelnika Ivice Kirina te svoje osobno poželio Pauli mnogo uspjeha na predstojećem natjecanju istaknuvši kako ne sumnja da će ova mlada atletičarka na najbolji mogući način predstaviti i naš Atletski klub i Grad Viroviticu.

IMG 1538
Foto: M. Bašić

Inače, Paula je u lipnju ove godine na juniorskom prvenstvu Balkana u Istanbulu osvojila drugo mjesto u utrci na 1500 metara, na Prvenstvu Hrvatske u krosu zauzela je treće mjesto, dok je u pojedinačnom prvenstvu HALS-a osvojila zlato u utrci na 3.000 metara te je tako petu godinu za redom proglašena prvakinjom HALS-a. (virovitica.hr)

IMG 1541
Foto: M. Bašić

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content