PITOMAČA UŽIVALA U TAKTOVIMA HRVATSKIH VELIKANA Održan koncert “In memoriam” Arsen, Britva, Doktor, Oliver

Prisjećajući se uspomena, zelenih borova i mirisa djetinjstva, jučer (nedjelja) je u Centru za kulturu “Drago Britvić” Pitomača, održan koncert pod nazivom “In memoriam” Arsen, Britva, Doktor, Oliver.

Učenici “Glazbene Škole Jan Vlašimsky”, Područne škole “Dr. Marijan Jergović”, priredili su jedinstven koncert u kojem su s publikom podijelili uspomenu na nezaboravne i neponovljive velikane hrvatske glazbene scene – Arsena, Britvu, Doktora i Olivera.

Taktovima uvodne skladbe “Sjećanje na Vela Luku”, Jan Stilinović poveo je publiku na žale Oliverova djetinjstva. Uslijedile su interpretacije Arsenovih, Doktorovih i Oliverovih najpoznatijih pjesama koje su izveli Jan Stilinović na klaviru, Gabrijel Vucikuja na harmonici, Iva Blažev na violini, a Tena Grlica i Lorena Grguljaš počastile su publiku predivnim vokalnim izvedbama.

48404202 735218813498222 8997396468629241856 n

Uz pitomačku darovitu mladež nastupio je i jedan od vodećih hrvatskih skladatelja i aranžera, Zoran Mišolongin koji je publici približio stihove iz predgrađa kao i zaljubljive pjesme koje dijelom sam potpisuje.

Ovaj predivan koncert u pitomačkom Centru za kulturu “Drago Britvić” završen je pjesmom Bijeli Božić, uz koju je zajedno s izvođačima pjevala i publika. Na taj način, Pitomačani su svoja srca pripremili za Božić i zapalili četvrtu i posljednju adventsku svijeću.

(www.icv.hr, lmh)

[g-gallery gid=”499393″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content