PK VIROVITICA U 2018. GODINI Bez bazena, ali velikog srca, uz trud i pobjednički mentalitet

PLIVAČKI KLUB VIROVITICA ZAVRŠIO IZUZETNO USPJEŠNU 2018. GODINU

Iako su sjajni uspjesi ovog kluba većini normalna pojava, pozadinska priča ima svoju težinu, a to je da virovitički plivači nemaju bazen i da treninge odrađuju u Barcsu. Ukratko rečeno, snalaze se kako znaju i umiju. Odlični rezultati u ovako teškim uvjetima pokazatelj su velikog truda Uprave kluba, neumornog rada trenera Nenada Vajagića i Vinka Oršulića, roditelja i naravno, upornih plivača. Istaknut ćemo nekoliko najzapaženijih rezultata u ovoj godini.

IMG ccf14d655c331bdd52ac6f7f282a5b0d V Custom Custom

U Đakovu, na 1. mitingu “Zlatni Dukat” osvojili su nevjerojatnih sedam zlatnih, 12 srebrnih i deset brončanih medalja, uključujući i štafetnu na 4×50 metara mješovito, u svim kategorijama. U konkurenciji 29 klubova iz sedam zemalja, na međunarodnom natjecanju u mađarskom Harkanyju, gdje je sudjelovalo više od 400 natjecatelja, osvojili su 14 medalja i ukupno četvrto mjesto.

IMG 09abd6ab9961b69378144be7b104cd6b V Custom Custom

U Barcsu, na tradicionalnim “Igrama na vodi” osvojili su visoko drugo mjesto. Na mađarskom “Mikulas Cupu” u Barcsu, uz pregršt medalja, ostvarili su i odlične vremenske rezultate. Za Viroviticu je nastupilo 24 plivača i plivačica koji su ukupno osvojili čak 33 medalje. U mađarskom Siklosu na međunarodnom “Szent István Kupu 2018.” izborili su dvije brončane i srebrnu medalju.

MG 0613 Custom

Ove godine Plivački klub Virovitica proslavio je 20 godina uspješnog rada, a tim povodom dobili su i zahvalnicu Grada Virovitice za promociju plivačkog sporta.

– Svi radimo ovaj posao sa srcem i na volonterskoj bazi, što je samo dokaz da volimo ovaj klub, sport i da ćemo učiniti sve što je u našoj moći za dobrobit djece i naših plivača koji ulažu velike napore i unatoč svim problemima ne odustaju – poručio je tajnik Plivačkog kluba Virovitica Zoran Turnaj.

(www.icv.hr, foto: arhiva)

capture1 Custom 1 Custom

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content