POČETNA KONFERENCIJA Dječji vrtić “Potočnica”: Kroz projekt će se produžiti radno vrijeme i ostvariti 5 novih programa

U utorak, 18. prosinca u Dječjem vrtiću “Potočnica” (Trg kralja Tomislava 12/1, Pitomača) s početkom u 15.30 sati održat će se početna konferencija projekta „Igraonica sreće“. Nositelj projekta je Dječji vrtić “Potočnica” s partnerom Općinom Pitomača. Ukupna vrijednost projekta iznosi 801.786,61 kuna, od čega je 85 posto osigurano iz sredstava Europskog socijalnog fonda, dok se obavezni udio nacionalnog sufinanciranja od 15 posto osigurava iz Državnog proračuna Republike Hrvatske.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020., otvorenog poziva na dostavu projektnih prijedloga „Unaprjeđenje usluga za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja“, prema Ugovoru o dodjeli bespovratnih sredstava UP.02.2.2.08.0048 „Igraonica sreće”.

Projektom će se produljiti radno vrijeme Dječjeg vrtića “Potočnica” od 16 do 18 sati te ostvariti 5 novih programa i povećati aktivnosti kako bi se omogućila bolja ravnoteža poslovnog i obiteljskog života obitelji s uzdržavanim članovima uključenima u programe ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja.

Programi će se sastojati od dramsko-lutkarske radionice, eko radionice, radionice engleskog jezika, glazbene radionice i sportske igraonice u kojima će sudjelovati djeca u uzrastu od 3 do 7 godina. Uspješno odobreni projektni prijedlog izradila je tvrtka DRAFT d.o.o. (www.icv.hr, pitomača.hr)

element2 A3 1.jpg

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content