PODGORJE U tijeku radovi na uređenju brdskih odvojaka i nasipavanju kamena u odvojcima

foto: M.K.

U virovitičkom prigradskom naselju Podgorje, zahvaljujući izuzetno pogodnim vremenskim uvjetima za ovo doba godine, danas (petak) su započeli radovi na uređenju brdskih odvojaka i nasipavanju kamena u odvojcima.

Ovi radovi plod su vrlo uspješne suradnje Mjesnog odbora Podgorje sa Gradom Virovitica i cestama d.o.o. Bjelovar, a ujedno i najbolji način za završetak 2018. godine koja je za Podgorje bila vrlo uspješna i u kojoj su odrađene brojne aktivnosti društvenog, sportskog i komunalnog karaktera, a svakako treba istaknuti uređenje bankina kroz mjesto, prokopane i uređene kanale za oborinske vode, postavljene nove betonske obloge te proširen kolni ulaz u Sportsku ulicu i ulaz u Ulicu Ložnjak, asfaltiran prostor ispred kapelice Sv. Nikole Tavelića…

foto: M.K.

-Tu je naš Nogometni klub Podgorje koji radi s četiri uzrasne kategorije, Udruga umirovljenika koja je jedna od najaktivnijih na području naše županije i čiju veliku podršku imamo u svim aktivnostima koje provodimo. Iznimno smo ponosni i na naše Društvo za sport i rekreaciju koje već dvadeset godina djeluje u kontinuitetu promičući razvoj sportske rekreacije u lokalnim sredinama i koje će biti domaćin 15. hrvatskog festivala sportske rekreacije žena – istaknuo je predsjednik Vijeća Mjesnog odbora Podgorje Milan Krmpotić na Svečanoj sjednici održanoj proteklog mjeseca.

(www.icv.hr, ts, mb)

foto: M.K.
foto: M.K.