Predstavnici HGK-ŽK Virovitica na turističkom seminaru “Know India” u Zagrebu

Foto: HGK-ŽK Virovitica

U Zagrebu je, u organizaciji Veleposlanstva Republike Indije u Republici Hrvatskoj i Turističkog ureda Indije u Frankfurtu, održan turistički seminar „Know India“.

Na seminaru je pomoćnik direktora Turističkog ureda Indije, u Frankfurtu, Ajit Pal Singh, predstavio turističke znamenitosti i destinacije Indije, od kojih će neke biti predstavljene i na 24. Viroexpu međunarodnom sajmu gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede u Virovitici, 15. -17. ožujka 2019. god.

Foto: HGK-ŽK Virovitica

Istaknuo je da je 2017. god. Indiju iz Hrvatske posjetilo 3593 turista, što je više za 8,29 posto prema 3318 hrvatskih turista koji su Indiju posjetili 2015. god.

Veleposlanik Republike Indije u Republici Hrvatskoj NJ.E. Arindam Bagchi, potvrdio je i svoj osobni dolazak na svečanost otvorenja 24. Viroexpo, na kojem se Indija, od 2003. god, predstavlja u kontinuitetu 17 godina.

Foto: HGK-ŽK Virovitica

Temeljem upućenog poziva veleposlanika Republike Indije u Republici Hrvatskoj NJ.E. Arindam Bagchi, na seminaru su bili nazočni i predstavnici HGK – Županijske komore Virovitica, direktor Milan Vanđura i viši stručni suradnik Suzana Kolesarić. (www.icv.hr, HGK-ŽK Virovitica)