Predstavljanje knjige i stručno predavanje Siniše Brlasa za razrednike u osnovnim i srednjim školama

Zavod za javno zdravstvo “Sveti Rok” Virovitičko-podravske županije i Udruga za pomoć mladima Virovitičko-podravske županije “Veranda” zajednički su pripremili novo (drugo i neizmijenjeno) izdanje knjige profesora Siniše Brlasa “Psihologija ovisnosti u interdisciplinarnom kontekstu borbe protiv ovisnosti” koje je namijenjeno učiteljima i nastavnicima u osnovnim i srednjim školama.

Predstavljanje knjige uz prigodno predavanje autora održat će se danas (srijeda) s početkom u 18 sati u učionici Zavoda za javno zdravstvo “Sveti Rok” Virovitičko-podravske županije (Ljudevita Gaja 21, Virovitica, na katu), a namijenjeno je razrednicima osmih razreda osnovnih škola i prvih razreda srednjih škola u Virovitici, kojom će prigodom sudionicima biti besplatno podijeljena knjiga za daljnje korištenje u radu s učenicima.

Psihologija ovisnosti naslovnica Custom
ZZJZ “Sveti Rok” VPŽ

Predstavljanje ove knjige financirano je sredstvima Lions kluba Vereucha iz fonda distriktualne akcije “Jedrima protiv droge” u okviru projekta “Savjetovalište za mlade” koji provodi Udruga “Veranda” u 2018. godini, a ujedno je i prilog obilježavanju Mjeseca borbe protiv ovisnosti u Virovitičko-podravskoj županiji.

(www.icv.hr, ZZJZ “Sveti Rok” VPŽ)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content