Predstavnici vatrogastva iz Tirola u posjeti Vatrogasnoj zajednici naše županije

U posjetu Vatrogasnoj zajednici Virovitičko-podravske županije od jučer (petak) do nedjelje  su predstavnici pokrajine Tirol u Austriji na čelu sa bivšim inspektorom za vatrogastvo i dugogodišnjim vatrogasnim zapovjednikom Hubertom Ritterom i predstavnikom Vlade Tirola Peterom Logarom.

Predstavnici Tirola će svoj posjet iskoristiti da zajedno sa svojim domaćinima, predstavnicima Vatrogasne zajednice VPŽ te predstavnicima lokalne samouprave obiđu sve operativne postrojbe na području županije, naprave popis stanja i potreba, a sve s namjerom da pomognu u ukupnom razvitku vatrogastva na području cijele županije.

Danas (subota) će ih ugostiti župan Igor Andrović, gradonačelnica Orahovice i gradonačelnik Slatine te načelnici općina Pitomača, Suhopolje i Špišić Bukovica.

vatra1
foto: Vatrogasna zajednica VPŽ

Predstavnici vatrogastva iz Tirola do sada su obišli Ličko-senjsku, Požeško-slavonsku i Vukovarsko-srijemsku županiju. Vukovarsko-srijemskoj županiji donirali su četrdesetak vatrogasnih vozila i svu potrebnu opremu. (www.icv.hr, bs, foto: Vatrogasna zajednica VPŽ)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content