Učenicima Osnovne škole Gradina predstavljen projekt “Oprez oružje i mine!”

foto: čitatelj

Podružnica Udruge hrvatskih branitelja-dragovoljaca domovinskog rata Virovitičko-podravske županije – ogranak “Vukovi” iz Taborišta i 50. samostalnog bataljuna Virovitica u suradnji s Virovitičko-podravskom županijom organizirali su u Osnovnoj školi Gradina predstavljanje projekta “Oprez oružje i mine!”.

foto: čitatelj

Predstavljanje projekta provedeno je ciljano u ovo predblagdansko vrijeme, kada postoji velika opasnost da djeca lako mogu doći u dodir s opasnim pirotehničkim, minsko eksplozivnim sredstvima i raznim vrstama naoružanja. Učenici škola s velikim interesom pratili su predstavljanje projekta i postavljali mnogobrojna pitanja, nakon čega su im članovi podružnice podijelili adekvatne materijale vezane uz ove opasnosti.

foto: čitatelj

Inače, ovaj projekt edukativnog sadržaja “Oprez, oružje i mine!” Udruga hrvatskih branitelja – dragovoljaca Domovinskog rata – podružnica Virovitičko-podravske županije ostvaruje dugi niz godina u suradnji s Ministarstvom znanosti i obrazovanja, gradova Virovitice, Slatine i Orahovice, Virovitičko-podravske županije, Policijske uprave virovitičko-podravske te središnjice Udruge hrvatskih branitelja-dragovoljaca Domovinskog rata Zagreb kao i potrebu da se isti i nastavi u buduće vrijeme.

(www.icv.hr, jp)