VIDRA U Poduzetničkom inkubatoru Virovitica održan Dan obrazovanja poduzetnika

U sklopu projekta E-poslovanje te RUPO-Jačanje ruralnog poduzetništva danas je u Poduzetničkom inkubatoru održan Dan obrazovanja poduzetnika. Edukacije je organizirala Razvojna agencija VIDRA u suradnji s Poduzetničkim inkubatorom VPŽ, Europe Direct Centrom VPŽ te ugovorenim vanjskim stručnjacima. Cilj niza edukacija bio je informirati poduzetnike o novim natječajima i pravilima te ih istovremeno motivirati za primjenu novih informatičkih rješenja u poslovanju.

U sklopu Dana obrazovanja, tvrtka Elektronički računi d.o.o. održala je edukaciju primjene E-računa u poslovanju kako bi potaknuli poduzetnike da izdaju eRačune koji su iste pravne snage kao njegova papirnata inačica, ali njihova glavna razlika je u načinu dostave i obrade.

Nakon toga, Razvojna agencija VIDRA predstavila je dva aktualna natječaja za poduzetnike –  Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP-a kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT) – 2 i Internacionalizacija poslovanja MSP-ova – Faza 2, kojima se želi potaknuti digitalizacija i internacionalizacija poslovanja.

Za kraj ovog poduzetničkog dana, Visoka škola za menadžment u informatici u Virovitici održala je edukaciju Primjena informatičkih rješenja kojom su mikro, malim i srednjim poduzetnicima koji žele unaprijediti svoje poslovanje, upoznali s novim informatičkim rješenjima i mogućnostima njihove implementacije u poslovanje. (www.icv.hr, žđl, Foto: Ž. Đaković Leš)

[g-gallery gid=”496784″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content