Za vikend u kinu PARK pogledajte: “Sad ili nikad”, “Snježna kraljica: Zemlja zrcala” i “Leptir”

Za vikend u virovitičkom kinu PARK pogledajte:

Sad ili nikad – 4.1. – 19h

30.8.2018 10 12 09 second act hr
Izvorno ime: Second Act
Redatelj: Peter Segal
Žanr: romantična komedija
Uloge: Jennifer Lopez, Vanessa Hudgens, Milo Ventimiglia
Trajanje filma: 103 minuta
Godina: 2018
Država: SAD
Sadržaj filma: Radnja filma prati Mayu (Lopez), trgovkinju, koja potpuno mijenja svoj način života i navike kako bi dokazala da titula i diploma nisu presudne ako želimo uspjeti u životu. Maya živi u Queensu i već 15 godina radi isti posao u supermarketu. Nakon što očekivanu promociju dodijele nekom drugom, uz pomoć falsificiranog životopisa i najbolje prijateljice Joan dobije uredski posao iz snova. Jedini je problem što o tom poslu ne zna apsolutno ništa, a mora i ozbiljno poraditi na svom stilu.

Snježna kraljica: Zemlja zrcala – 5.1. – 17h

5.12.2018 17 10 18 snow queen hr
Izvorno ime: Snow Queen: Mirror lands
Redatelj: Robert Lence, Aleksey Tsitsilin
Žanr: Animacija, avantura, komedija
Uloge: Nina Kraljić, Alen Šalinović, Jasna Bilušić, Sanja Hrenar
Trajanje filma: 80 minuta
Godina: 2019
Država: Rusija
Sadržaj filma: Glavna junakinja filma je djevojčica Gerda, koja za razliku od svojih roditelja i brata, jedina nema čarobne moći. Jednoga dana, strašan kralj Harald, koji čaroliju vidi kao prijetnju „običnim“ ljudima, protjera sve čarobnjake, uključujući i Gerdinu obitelj, u Zemlju zrcala. Postoji samo jedan način na koji Gerda može spasiti svoje roditelje, sve ostale čarobnjake i magiju, a to je da otkrije svoje čarobne moći. Jedina osoba koja joj može pomoći u tome je Snježna kraljica.

Leptir 5.1. – 19h

5.12.2018 17 14 36 papillon hr
Izvorno ime: Papillon
Redatelj: Michael Noer
Žanr: Biografija, drama
Uloge: Charlie Hunnam, Rami Malek, Tommy Flanagan
Trajanje filma: 133 minuta
Godina: 2019
Država: SAD
Sadržaj filma: Henri „Papillon” Charriere je sitni kriminalac, pogrešno uhićen i optužen za ubojstvo koje nije počinio, te je osuđen na doživotnu kaznu u zloglasnoj kažnjeničkoj koloniji na Devils Islandu u Francuskoj Gvajani. Odlučan da pobjegne iz zatvora, udružuje se s ekscentričnim krivotvoriteljem Louisom Degom (Rami Malek), koji u zamjenu za zaštitu pristaje financirati njegov bijeg. Međutim, svaki njegov pokušaj bijega završava uhićenjem i još gorim kaznama. Film donosi fascinantnu priču o njegovoj ustrajnosti da usprkos strogim i mučeničkim kaznama i dalje nastoji pronaći svoj put u slobodu.

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content