ZAPOČEO 31. MALONOGOMETNI TURNIR “ZIMA 2018./2019.” Orahovački Duhovi uvjerljivo u obranu naslova

Odigran je prvi natjecateljski dan 31. orahovačkog malonogometnog turnira ”Zima 2018./2019.” koji se ove godine zbog renoviranja sportske dvorane u Orahovici igra u Čačincima.

Prvi dan započeo je ogledom najmlađeg uzrasta, do osam godina u kojem je čačinačka Mladost minimalno slavila nad vršnjacima iz orahovačkog Papuka, a potom je Papukov uzrast do 10 godina svladao Slavoniju iz Sladojevaca. U kategoriji do 12 godina MNK Apokalipsa iz Nove Bukovice bila je bolja od orahovačkog Papuka, a kod igrača do 14 godina čačinačka je Mladost svladala Slavoniju.

Kod juniora prvi ogled bio je onaj orahovačke MNK Umjetne i Slavonije iz Sladojevaca u kojem su Orahovčani slavili sa zasluženih 3:0.

2712turnirorahovica Duhovi s prošlogodišnjim pokalom na prvoj utakmici Custom

Prva veteranska utakmica ovogodišnjeg turnira nije odigrana zbog nedolaska Najstariji veterana orahovačkog Papuka pa je tako Slatinska banka slavila bez borbe.

U konkurenciji mjesta odigran je odličan dvoboj Donje Pištane i Stare Jošave. Poveli su Starojošavčani odličnim pogotkom Ivana Mujića, a poravnao jednako tako efektno mladi Ivan Prović. Budući da je završilo neodlučeno, u izvođenju udaraca sa šest metara za plasman, preciznija je bila Donja Pištana.

Uoči seniorskog dijela turnira održano je i službeno otvaranje, a tom prigodom obratio se glavni organizator turnira i vlasnik kafića Blues Vlado Grgi.

-Ponosan sam što smo zajedno evo već 31 godinu zaredom. Ove smo godine u Čačincima zbog renoviranja naše dvorane u Orahovici i moram se od srca zahvaliti načelniku općine Mirku Mališu i ravnateljici Osnovne škole Antuna Gustava Matoša Kristini Krmpotić koji su nas sjajno primili i pružili sve moguće uvjete. Imamo ukupno 62 prijavljene ekipe u svim kategorijama što je jako lijepa brojka i siguran sam da će Čačinci kao sportsko mjesto i njihova publika kao i publika koja dođe iz svih krajeva Slavonije uživati u odličnom nogometu – rekao je Grgić.

2712turnirorahovica trostruki strijelac MArin Vratković s loptom Custom

U prvoj seniorskoj utakmici u obranu prošlogodišnjeg naslova furiozno su krenuli orahovački Duhovi koji su do vrha napunili mrežu slatinske Auto škole Zebra. Završilo je visokih i uvjerljivih 5:0, a pogotke za Duhove postigli su Marin Vratković tri te po jedan Tomislav Bušljeta i Leo Kaltenbacher.

Odličnu utakmicu skupine D seniorskog dijela turnira odigrali su Pistacija iz Slatine te domaći čačinački Lješnjak United. Do poluvremena je viđeno četiri pogotka, po dva u svakoj mreži dok su u drugom dijelu Slatinčani ipak bili bolji i odnijeli vrijednu pobjedu.

Evo i svih rezultata prvog dana turnira:

U-8 ŠN Papuk 1 Orahovica – NK Mladost Hećimović d.o.o. Čačinci 0:1
U-10 NK Slavonija Sladojevci – ŠN Papuk 2 Orahovica 2:3
U-12 ŠN Papuk 1 Orahovica – MNK Apokalipsa Nova Bukovica 1:3
U-14 NK Slavonija Sladojevci – NK Mladost Matešić d.o.o. Čačinci 1:2
Juniori MNK Umjetna Orahovica – NK Slavonija Sladojevci 3:0
Veterani Slatinska banka d.d. – Najstariji veterani Papuka Orahovica 3:0 b.b.
Mjesta /Stara Jošava – Donja Pištana 1:1 (3:4p)
Seniori (skupina A) Duhovi Orahovački – Auto škola Zebra Slatina 5:0
Seniori (skupina D) Pistacija Slatina – Lješnjak United Čačinci 5:3

Raspored za danas (četvrtak):

16:00 U-10 NK Voćin – NK Mladost Čačinci
16:30 U-10 ŠN FEŠK CB Aloha Feričanci – NK Mikleuš
17:00 U-10 ŠN Papuk 1 Orahovica – ŠN Slatina
17:30 U-12 NK Mladost MFT Projekt Čačinci – NK Voćin
18:00 U-14 ŠN Papuk Orahovica – Slanci Zdenci
18:30 Juniori Rile-Mont Slatina – Fanta
19:00 Veterani Stanje šoka Slatina – Noja United Donja Pištana
19:30 Mjesta Feričanci Udruga prijateljstvo – Orahovica Priprema i gradnja
20:10 Seniori ICV – Najbrži, najčitaniji, najslušaniji (Virovitica) – Gideon brothers Viljevo
20:50 Seniori Kraš ekspres – Pejak Gradnja CP Apis

(www.icv.hr, vg, foto: V. Grgurić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content