CILJ JE 3. HNL Održana godišnja skupština i prva prozivka NK Papuk, nedostaje samo Ivan Vuković

Nogometni klub Papuk bio je iznimno aktivan u proteklom razdoblju. Prije sedam dana s bazičnim pripremama krenula je prva seniorska momčad, a prvi treninzi bili su bazirani na snazi pa je tako taj dio odrađen u teretani, dok onaj trkački dio kreće krajem tjedna.

Osim igrača, i Uprava je bila aktivna pa je nakon uređenja klupskih prostorija, u istima održala godišnju izvještajnu skupštinu. Skupštinu je otvorio predsjednik kluba Dalibor Fofonjka koji je nakon izbora radnog predsjedništva podnio izvješće o radu za prošlu godinu te predstavio plan rada za tekuću godinu.

-Prošla godina za nas je bila iznimno radna i zahtjevna. Uredili smo prilaz prostorijama kluba, dali sve od sebe za što bolje uvjete na samom terenu te zadovoljavajuće zaključili prošlu sezonu. U ljetnoj stanci smo ostali bez desetak igrača, no zasukali smo rukave i doveli nove sjajne momke koji su to dokazali kroz jesensku sezonu i donijeli nam naslov jesenskog prvaka. Na kraju godine uredili smo klupske prostorije, radili na poboljšanju uvjeta na samom igralištu jer želimo da naši igrači i uprava imaju sve što je potrebno za normalan rad. U planu za budućnost cilj nam je na jesen ove godine zaigrati u 3. HNL i u tom pravcu i dalje radimo, kako na uređenju igrališta i oko njega tako i na osnaživanju igračkog kadra – rekao je predsjednik Fofonjka.

NK Papuk Skupština i proizvka 2 Custom

Nakon toga podneseno je financijsko izvješće i izvješće Nadzornog odbora, a zatim i financijski plan za 2019. godinu te su potom članovi sve akte, u paketu, jednoglasno usvojili.

Skupština je poslužila i kao prva službena prozivka u zimskim pripremama gdje su predsjednik Dalibor Fofonjka i trener Darko Krsnik pozdravili igrače i zahvalili im za odličan uspjeh koji su ostvarili u prvom dijelu prvenstva. Potom je trener Krsnik iznio plan zimskih priprema.

-Ono što je najvažnije, kompletna momčad od jeseni, osim Ivana Vukovića, ostala je na okupu i zimu prošla bez ozljeda. Krenuli smo u teretani, a krajem tjedna krećemo i s trčanjem, odnosno tjelesnom pripremom momčadi. Radimo naravno i na pojačanjima, s nekim igračima pregovaramo, neki su već blizu, no imena ćemo iznijeti kada sve bude potpisano i budu službeno naši igrači. U planu je ove zime odigrati šest prijateljskih utakmica, naravno sve će odrediti vremenske prilike, ali nadamo se da ćemo uspjeti odigrati sve. Cilj je naravno 3. liga i tome ćemo sve podrediti – zaključio je Krsnik.

(www.icv.hr, vg, foto: V. Grgurić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content