FOTO Izborna skupština NK “Podgorje”: Josip Đureš ponovno predsjednik, igralištu ime “Dragutin Cah”

U Mjesnom domu virovitičkog prigradskog naselja Podgorja održana je redovna izborna skupština Nogometnog kluba “Podgorje”, člana druge županijske nogometne lige Zapad.

U dopodnevnim satima delegacija kluba pomolila se i upalila lampione kod spomenika u centru naselja, za sve poginule i preminule hrvatske branitelje i članove kluba. Skupštinu je otvorio dosadašnji predsjednik Josip Đureš, koji je podnio izvješće o radu u protekloj godini. Podneseno je financijsko izvješće i izvješće Nadzornog odbora. U izvješćima je naglašen rezultatski iskorak na bolje u novoj sezoni te formiranje nove selekcije U-10.

IMG 3630 Custom

Sve prisutne pozdravio je zamjenik gradonačelnika Damir Marenić, tajnik Županijskog nogometnog saveza Krunoslav Moslavac i predstavnici susjednih nogometnih klubova Rezovca, Svetog Đurđa i Sokola iz Milanovca. Razriješena je dosadašnja uprava kluba i izabrana nova. Za predsjednika je ponovno izabran Josip Đureš, za tajnicu Helena Bukvić.

U novom Izvršnom odboru su: Bruno Polić, Josip Podgornik, Josip Gerić, Danijel Barčan, Antonio Fenrih, Luka Vukšić, Josip Barčanac, Milan Krmpotić, Robert Poljanac, Mladen Kaselj i Stjepan Bajt.

IMG 3653 Custom

U Nadzorni odbor su izabrani: Zdravko Munjeković, Tihomir Đureš i Mateo Jurković, dok je za likvidatora izabran Danijel Barčan.

Na kraju je donesena odluka, da igralište u Podgorju dobije ime Dragutin Cah, po legendi nogometa u Podgorju, koji je i osnovao klub.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”504161″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content