Ivan Stubičar novi-stari predsjednik Udruge Prvi hrvatski redarstvenik Virovitičko-podravske županije

Udruga Prvi hrvatski redarstvenik Virovitičko-podravske županije u subotu je održala izvještaj-izbornu skupštinu na kojoj je potvrđeno predsjedništvo Ivanu Stubičaru i za sljedeći mandat. Za tajnika izabran je Miro Buntić te za blagajnika Josip Hečimović.

Predsjednik udruge, Ivan Stubičar, iznio je vrlo opširno izvješće o radu udruge i financijsko izvješće za kraj godine, koju je udruga završila “u plusu”, a članovi su izvješća jednoglasno prihvatili.

Predsjednik Udruge istaknuo je kako je ispred njega lakši mandat.
– Pred nama je lakši dio mandata, jer smo u prošlom mandatu imali previše obstruiranja od strane nekih domaćih udruga kao i domaćih političara, također se nadam boljoj suradnji. Sve dobronamjerne udruge, kao i političari, su dobrodošli, jer samo tako možemo nešto pozitivno napraviti. Ali isto tako nećemo nikoga moliti da se druži s nama, jer dok smo mi nastali 5.8.1990. godine, otkad se službeno vodi početak rata, ni jedna udruga tada nije postojala i niti jedan političar, ali isto tako današnji branitelji ne bi imali prilike postati branitelji da nije PHR-a. I zbog tih svih razloga želimo, kao što smo željeli 5.8.1990. godine, da bude sloga i poštivanje svih – rekao je predsjednik Stubičar, pritom izazvao veliki pljesak i podršku članova Udruge.

Na sjednici su, osim 35 redovnih članova, prisustvovala i dva počasna člana Udruge na nivou RH, izv.prof.dr.sc. Mirko Lukaš i Duško Tomšić. (www.icv.hr, phr, foto: arhiva)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content