KORAK BLIŽE DO NOVE ŠKOLE Gotova je projektna dokumentacija za školu u Čemernici

Nakon što je Gradu Virovitici odobren projekte izgradnje novog dječjeg vrtića u Sv. Đurađu, u punom su jeku pripreme za još jedan projekt kojim će se poboljšati uvjeti obrazovanja naših najmlađih. Riječ je i novoj zgradi Područne škole u Čemernici za koju je završena projektna dokumentacija.

Ministarstvo znanosti i obrazovanja dalo je suglasnost za idejni projekt, a ovih dana se očekuje i suglasnost za glavni projekt. Po dobivanju suglasnosti, kreće se i ishođenje građevinske dozvole, zatim slijedi javna nabava te sam početak izgradnje. Izgradnjom nove škole omogućit će se odvijanje nastave za 4 razredna odjela u dvije smjene.

Idejno rješenje
Foto: virovitica.hr

Uz novu Područnu školu u Čemernici i vrtić u Sv. Đurađu, Grad Virovitica priprema i projekt izgradnje nove Glazbene škole Jan Vlašimsky gdje će, uz učionice te prostorije za nastavnike i stručne suradnike biti i brojni drugi sadržaji. Osim toga, u narednom periodu u planu je i priprema projekta izgradnje treće osnovne škole, kao i vrtića u Milanovcu. (virovitica.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content