Ovog vikenda u kinu PARK pogledajte: “Glass”, “Destination wedding” i “Mala gospođica Dollitle”

Ovog vikenda u kinu PARK pogledajte:

Glass – 18.01. – 19h

Izvorno ime: Glass
Redatelj: M. Night Shyamalan
Žanr: triler
Uloge: Bruce Willis, Samuel L. Jackson, James McAvoy, Anya Taylor-Joy
Trajanje filma: 129 minuta
Godina: 2019
Država: SAD
Sadržaj filma: Scenarist i redatelj M. Night Shyamalan spaja priče dvaju svojih prethodnih hitova – Neslomljivi (2000) i Podvojen (2016) – u novom stripovskom trileru Glass. Nakon zaključka filma Podvojen, u filmu Glass Dunn (Bruce Willis) lovi Crumbovu (James McAvoy) nadljudsku verziju Beast u nizu napetih susreta dok misteriozni Price (Samuel L. Jackson) zna sve tajne koje su kritične za obje strane.

Destination wedding – 19.01. – 19h

Izvorno ime: Destination Wedding
Redatelj: Victor Levin
Žanr: Komedija, drama, romantični
Uloge: Keanu Reeves, Winona Ryder, Dj Dallenbach
Trajanje filma: 90 minuta
Godina: 2018
Država: SAD
Sadržaj filma: Reeves i Ryder glume Franka i Lindsay, goste koji su pozvani na vjenčanje, a zajedničko im je to da ne vole ništa živo, sve im smeta i ne podnose društvo drugih ljudi. Upravo će ta zajednička netrpeljivost postati ono što će ih približiti jedno drugome. Kako će sve završiti – velikom ljubavi ili velikom svađom?

Mala gospođica Dollitle – 20.01. – 17h

Izvorno ime: Mala gospođica Dollitle
Redatelj: Joachim Masannek
Žanr: obiteljski, komedija
Uloge: Tomislav Jurčec, Luna Lastrić, Dražen Bratulić
Trajanje filma: 96 minuta
Godina: 2018
Država: Njemačka
Sadržaj filma: 11-godišnja Liliane „Lilli“ može pričati sa životinjama! Ovo je tajna koju nitko ne bi trebao znati osim njenih roditelja. Njen posebni talent prouzrokovao je dovoljno problema u prošlosti i zbog njega se obitelj mora opet preseliti. Lilli obećaje da će svoju tajnu držati za sebe kad dosele u novi dom, no taj se plan malo promijeni nakon što otkrije da je zli kradljivac životinja ukrao bebu slona Ronnija iz lokalnog zoološkog vrta. Zajedno s prijateljem Jessom, Lilli započinje uzbudljivu avanturu spašavanja Ronnija i ostalih životinja.