PAYDO Parking u Virovitici od siječnja možete plaćati i putem aplikacije, jedan račun može koristiti cijela obitelj

Nemate kovanice, a trebate platiti parkirnu kartu? Iskoristite aplikaciju “PayDo” s kojom od sad možete i u Virovitici kartu kupiti brzo i jednostavno. Poslovni park početkom ove godine uveo je novi i jednostavan sustav naplate parkiranja putem mobilne aplikacije i time stao uz bok većim gradovima u Hrvatskoj.

– Riječ je o mobilnoj i mrežnoj aplikaciji ‘PayDo’ koja omogućuje brzo i jednostavno plaćanje parkinga. Nakon registracije, korisnik ulazi u elektronički informacijski sustav, a kartu plaća kreditnim ili debitnim karticama.

IMG 20190104 113353 Custom
Ilustracija

Donijeli smo novi cjenik karti u kojima se cijena karte smanjuje za GSM naknadu, odnosno, ukidamo veću cijenu koja se odnosi na GSM operatere. Tako će cijena karte biti ista i za plaćanje sms-om kao i putem aplikacije PayDo – kaže M. Mustač.

Sama aplikacija i registracija u sustav su besplatne, a korisnik na ovaj način plaća samo cijenu parkirne karte. Prednost aplikacije je i zajednički račun, pa jedan račun nakon registracije može koristiti više osoba, članovi obitelji i prijatelji.

PayDo omogućuje kupovinu ne samo jednokratne parkirne karte, nego i dnevnu, tjednu, mjesečnu i godišnju kartu, a osim fizičkih osoba, aplikaciju mogu koristiti i tvrtke. (www.icv.hr, mlo)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content