POČELE PRIPREME NOGOMETAŠA VIROVITICE Prva pojačanja vratari Tomljanović i Mudrovčić

U ponedjeljak popodne ponovno je oživjelo na sportskom centru Vegeška u Virovitici. Na početku priprema za proljetni dio sezone okupili su se nogometaši Virovitice, članovi 4. lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica. Treneru Samuelu Spudiću odazvala se većina igrača, koji su mu bili oslonac u igri jesenas. Nova licu u momčadi zasad su vratari Krešimir Tomljanović, koji je došao iz Rezovca i Mihael Mudrovčić, koji je dosad bio član Graničara iz Okrugljače. Radu momčadi će se postepeno priključiti Marko Puškarić, koji se oporavlja nakon operativnog zahvata na meniskusu.

IMG 3742 Custom

Predsjednik kluba Damir Pervan pred igrače je postavio određene ciljeve.

– Poznam Vas i Vaše mogućnosti stoga očekujem, da se trgnete u proljetnom dijelu sezone i popnete na tablici za nekoliko mjesta. Smatram da nam je realno mjesto među prvih pet momčadi lige. To možda izgleda teško ostvarivo, ali smo prošlog proljeća pokazali, da je moguće. U momčadi su dva povratnika u naše redove, vratari Krešo Tomljanović i Mihael Mudrovčić. Uz njih dvojicu u planu su još tri-četiri igrača, s kojima ćemo osvježiti igrački kadar i pojačati konkurenciju. Trebate samo kvalitetno odraditi pripremni period i rezultati će doći.

IMG 3758 Custom

Igrače je pozdravio tajnik Michael Mikolčić, a zatim je riječ preuzeo trener Samuel Spudić.

– Od danas ćemo ponovno odvojiti treninge seniora i juniora. Samo najperspektivniji juniori će se, uz dogovor trenera priključivati radu seniorske momčadi. Zasad imamo dogovoreno šest pripremnih utakmica s kvalitetnim suparnicima: Dugim Selom, članom 3. lige Zapad, Bjelovarom, Pitomačom, a već ovog vikenda, ako nam vremenske prilike dozvole, gostovat ćemo kod Hajduka u Pakracu.

IMG 3761 Custom

Prvi trening je odrađen u zatvorenom prostoru, a ubuduće će se pretežno raditi vani.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”504467″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content