Počele stizati prve prijave za 24. Viroexpo 2019. koji će se u Virovitici održati od 15. do 17. ožujka

Dva mjeseca prije održavanja, počele su stizati prve prijave za 24. Međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo 2019. koji će se u Virovitici održati od 15. do 17. ožujka 2019. godine.

Viroexpo je već godinama jedan od najuspješnijih i najposjećenijih sajmova ovakvog tipa u Hrvatskoj, a s obzirom na sve veći broj izlagača i posjetitelja, postao je jedan od najvažnijih sajmova u regiji, sajam koji zbog svoje pristupačnosti, odnosa prema posjetiteljima i izlagačima, nosi dodatak ”sajam s dušom”. Viroexpo 2019. će se održati u novom prostoru, nedaleko Visoke škole za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici. Nova hala, gradi se sredstvima Ministarstva poljoprivrede, a u sklopu Projekta za Slavoniju, Baranju i Srijem. Na novoj lokaciji, sajam će dobiti trajno rješenje, a uz dodatan i lakodostupan parking, svojom lokacijom još više će se približiti građanima, izlagačima i posjetiteljima.

Pokroviteljstvo nad Viroexpom 2019. prihvatila je i predsjednica RH Kolinda Grabar – Kitarović. Inače, organizatori i pokrovitelji sajma su: Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK – Županijska komora Virovitica, HOK – Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije. Tehnički organizator je Viroexpo d.o.o. Podsjetimo, Zemlja partner 24. međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo bit će Republika Slovenija, a Županija partner Splitsko-dalmatinska županija. Prijavni obrazac se može pronaći na internetskoj stranici sajma www.viroexpo.hr te ovdje i ovdje.

(www.vpz.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content