“S DRUGE STRANE KATEDRE” Emisija posvećena studentima i mladima, danas u 19 sati u programu Radija Virovitice

Danas (utorak) u 19 sati Radio Virovitica emitirat će novu, sada već drugu po redu emisiju pod imenom “S druge strane katedre”, a o kakvoj je emisiji riječ pojasnila nam je Ivana Vidas, jedna od tri urednice i voditeljice. Ivana je danas gostovala u emisiji “Face iz grada, gdje su i što rade?”.

-To je emisija od studenata za studente, namjenjena je prvenstveno njima, ali i općenito mladoj populaciji, a sve u cilju rješavanja razno raznih problema s kojima se ta mlađa populacija svakodnevno susreće – kaže nam I. Vidas.

Emisija će dotaknuti i one pozitivne teme kao što su noćni izlasci, zabava i studentski život.

-Naravno, to je ljepša strana ove emisije, a prošli put, u prvom izdanju tema je bila upravo “party”, pa smo i o tome puno pričali, ali i ubuduće ćemo najavljivati slična događanja, pogotovo vezana za pozitivni dio studiranja – ističe Ivana Vidas te poziva slušatelje da uslijed emitiranja emisije nazovu jer će se možda za nekoga naći i poneki “poklončić”.

Sad je vrijeme kolokvija, situacija na fakultetu prilično je “napeta”, a ova emisija pomoći će u “razbijanju” monotonije učenja.

-Pričat ćemo i o učeničkom domu, koji je sada vrlo aktualan i u kojem i sama živim tako da će slušatelji imati neke informacije iz “prve ruke” jer znate da je život u domu uvijek zanimljiv – kroz smijeh dodaje Ivana V. te ističe kako će danas u eteru Radija Virovitice gostovati jedna od profesorica i knjižničarka na Visokoj školi za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici, kako bi približila mlađoj populaciji studentski život u Virovitici iz perspektive profesora.

(www.icv.hr, foto: arhiva)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content