Saborski zastupnici Nikola Grmoja i Sonja Čikotić na sastanku Mosta NL Virovitičko-podravske županije

U prostorijama Mosta NL Virovitičko-podravske županije održan je sastanak kojemu su nazočili politički tajnik i saborski zastupnik Mosta Nikola Grmoja, saborska zastupnica Mosta Sonja Čikotić te županijski povjerenik Mosta Darko Lešković. Sastanak je održan povodom političkih aktivnosti koje predstoje stranci.

– Došli smo dati podršku našim lokalnim Mostovcima, čuti njihove probleme i prijedloge. Isto tako, došli smo svjesni stanja ovdje u ovoj županiji i činjenice da je ona samovolja, kojoj svjedočimo i na državnoj razini, ovdje itekako prisutna, a možda i prisutnija nego na državnoj razini te da su ovoj županiji potrebne promjene – istaknuo je Nikola Grmoja dodavši kako su ljudi svjesni potrebe za promjenom te da svakoga dana Most u Slavoniji jača.

IMG 9951 Fotor

– Svakog dana svjedočimo novim aferama i smatrali smo da je jako bitno doći ovdje. Osim toga želio sam svojim prisustvom poslati poruku da ona riječ koja mi je upućena u Hrvatskom saboru nije učinkovita jer sigurno nas neće omesti da i dalje djelujemo da budemo prisutni i u ovom gradu i ovoj županiji – rekao je Grmoja.

– Trebamo učiniti sve da se otvore nova radna mjesta, da Slavonija ne bude samo sirovinska baza nego da ovdje imamo industriju, a samim time i proizvodnju, a to će zasigurno otvoriti i radna mjesta te dati dodanu vrijednost. To je naša poruka – zaključio je Grmoja.

IMG 9958 Fotor

Slavoniju kao budućnost Mosta vidi i saborska zastupnica Sonja Čikotić.

– Činjenica jest da mladi, i oni drugi, odavde ne bježe od poplave, ni od požara ni od nekih elementarnih katastrofa, oni bježe od sustava. Mi smo ovdje da branimo taj sustav, sustav vrijednosti i da ga uspostavimo. Tražimo one koji će nam se u toj borbi pridružiti – istaknula je Sonja Čikotić. (www.icv.hr, ml; foto: M. Lukačić)
IMG 9945 Fotor

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content