SLIJEDI UNAPREĐENJE TENISKOG SPORTA Osnovan Teniski savez VPŽ, predsjednik Saša Felendeš

U prostorijama športskog društva Tvin Virovitica održana je osnivačka skupština Teniskog saveza Virovitičko-podravske županije.

Tri teniska kluba: Teniski klub Tvin iz Virovitice, Teniski klub Slatina iz Slatine i Teniski klub AS iz Virovitice osnovali su Teniski savez Virovitičko-podravske županije. Za čelnog čovjeka novoosnovanog saveza imenovan je Saša Felendeš, inače alfa i omega teniskog kluba Tvin.

Felendeš je izabran na mandat od četiri godine kao i njegov dopredsjednik Slaven Mađarić, inače predsjednik Teniskog kluba Slatina. Za tajnicu saveza izabrana je Silvija Uzelac, predsjednica teniskog kluba AS iz Virovitice. Iako nisu bili među osnivačima, članovi Teniskog kluba iz Orahovice dali su podršku osnivanju saveza i priključit će se njegovom radu.

Vodstvo saveza dalo si je za cilj unapređenje teniskog sporta na razini Virovitičko-podravske županije, prvenstveno kroz povećanje broja djece u klubovima, a zatim i kvalitetnijom organizacijom treninga, turnira, prijateljskih susreta i kampova. Predstojeće vrijeme bit će pokazatelj u kojoj mjeri će se ciljevi uspjeti ostvariti, ali ambiciozna ekipa novoosnovanog saveza prevođena predsjednikom Felendešom, uvjerena je da za tenis u Virovitičko-podravskoj županiji slijede lijepi dani.

(www.icv.hr, ts, TK Tvin Virovitica)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content