Udruga ”Napredak” iz Slatine održala redovnu godišnju izvještajnu skupštinu

Udruga ”Napredak” Slatina, koja okuplja Hrvate rodom iz Bosne i Hercegovine, u slatinskom restoranu ”Stari podrum” održala je svoju redovnu godišnju izvještajnu skupštinu.

Sve nazočne na početku skupštine pozdravio je predsjednik udruge Tvrtko Kovačević, a potom su izabrana radna tijela skupštine, radno predsjedništvo, verifikacijska komisija, zapisničar i ovjerovitelji zapisnika. Uslijedili su izvještaji o radu udruge u 2018. godini, izvješće predsjednika, Nadzornog odbora i blagajnika. Nakon jednoglasnog prihvaćanja izvještaja, predstavljen je plan rada te financijski plan za tekuću godinu, koji su, također, jednoglasno usvojeni.

Na skupštini je najviše riječi bilo o skorom održavanju manifestacije ”Prelo” koja će biti održana 16. veljače u restoranu ”Giovani” (Duhan) u Slatini. Na ovogodišnjem ”Prelu”, u organizaciji Udruge ”Napredak”, nastupit će KUD ”Veseli Posavljaci” iz Bijelog Brda, Izvorna folklorna skupina ”Sloga” iz Guče Gore (općina Travnik), Ženski vokalni ansambl ”Napredak” iz Bugojna i poseban gost, pjevač Željko Jurić.

Nakon službenog dijela, članu Udruge ”Napredak”, Nenadu Križiću, predstavnici Nogometnog kluba ”Grabić” iz Grabića, Marko i Ivica Markivić, uručili su zahvalnicu i ”Grabićko srce” za pomoć u organizaciji 24. Memorijalnog nogometnog turnira ”Mirko Adžić i Zoran Joć”.

(www.icv.hr, adf, foto: D. Fišli)