UPORNOST, USPJEH I PONOS ORAHOVICE Škola nogometa Papuk održala godišnju Skupštinu

Članovi Škole nogometa Papuk održali su svoju redovnu, godišnju Skupštinu na kojoj su prezentirali svoj uspješan rad kako vodstva tako i trenera i njihovih ekipa.

Predsjednik Škole Darijo Krmpotić naglasio je nekoliko važnih točaka koje su obilježile proteklu godinu.

-Prije svega treba reći da smo okupili velik broj djece koja marljivo rade i na koju smo izuzetno ponosni. U protekloj godini ostvarili smo jedan veliki projekt, a riječ je o programu Zaklade ”Hrvatska za djecu” na kojem smo prošli sa svojim projektom i za našu Školu dobili 50 tisuća kuna koja su u cijelosti utrošena na sportsku opremu i artikle za trening – istaknuo je D. Krmpotić.

Posebno su ponosni jer su jedina udruga u Hrvatskoj koja je zadovoljila uvjete natječaja i kojoj su sredstva odobrena.

-Organizirali smo tri turnira, memorijalne u čast Gabrijelu Šporčiću i Dragutinu Vargi te turnir Danijel Pranjić. Hvala svim subjektima, tvrtkama i institucijama koje nas prate i pomažu, a posebno veliko hvala trenerima, roditeljima i djeci bez koje ove škole ne bi niti bilo – zaključio je Krmpotić.

Svoja izvješća podnijeli su i treneri selekcija Tonino Rađenović, Eljfat Mehmedi, Dino Grdić i Tanja Maričić istaknuvši kako mali orahovački nogometaši imaju ogroman talent i bilježe veliki napredak. Na kraju skupštine uspješan rad Škole nogometa Ppauk pozdravili su predsjednik Zajednice športskih udruga grada Orahovice Igor Hozić te orahovačka gradonačelnica Ana-Marija Petin.

(www.icv.hr, vg, foto: V. Grgurić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content