Virovitičko-podravska županija doktorima medicine subvencionirat će kamate na stambene kredite

Virovitičko-podravski župan, Igor Andrović, objavio je Javni poziv za subvenciju kamata na stambene kredite kojih su korisnici doktori medicine zaposleni u zdravstvenim ustanovama čiji je osnivač Virovitičko-podravska županija.

Iznos subvencije kamata po korisniku iznosi 50 posto iznosa ugovorene kamate na kredit, ali ne u većem iznosu od 1.000 kuna na mjesečnoj razini. Subvencija kamata odobrava se za vremenski period od 1. siječnja do 31. prosinca, a za svaku narednu kalendarsku godinu, objavit će se novi javni poziv na koji se svi korisnici mogu ponovno javiti.

Prijave se podnose Upravnom odjelu za zdravstvo i socijalnu skrb Virovitičko-podravske županije, Trg Ljudevita Patačića 1, 33000 Virovitica s naznakom „Prijava na javni poziv za subvencioniranje kamata na stambene kredite“. Rok za podnošenje prijava je 28. veljače 2019. godine. Sve informacije vezane za Poziv ili obrazac mogu se dobiti u Upravnom odjelu za zdravstvo i socijalnu skrb Virovitičko-podravske županije, Trg Ljudevita Patačića 1, Virovitica svakim radnim od 7,00 do 15,00 sati.

Cijeli tekst natječaja može se na Virovitičko-podravskoj županiji, u rubrici „Natječaji“ ili ovdje. (www.vpz.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content