FOTO Drugi dan 13. međunarodnog rukometnog turnira za mlađe kadete: Dva poraza Viro Virovitice

U posljednjem susretu u skupini, mlađi kadeti Viro Virovitice pozitivnim rezultatom su mogli osigurati razigravanje za prvih osam mjesta na turniru, međutim rukometaši MOL PICK Szegeda su bili puno bolji i uvjerljivo pobijedili 30:17.

Viro Virovitica: Grbac, Starčević, Mijatović 5, Sebastijan Šiptarić 1, Jakuš 2, Habijanac, Pauković 3, Rončević, Gladović, Ivačić, Arsić 4 , Marjanović 1, Špondreht i Mežnarić 1.

[g-gallery gid=”505122″]

U popodnevnom razigravanju za poredak od devetog do dvanaestog mjesta rukometaši Viro Virovitice su se ponovno sastali s beogradskim Partizanom. Gosti iz Srbije ovog su puta bili uvjerljivi i pobjedom 26:17 uzvratili Virovitičanima za poraz u skupini.

Viro Virovitica: Grbac, Matko Moslavac 2 (1), Mijatović 3, Sebastijan Šiptarić, Jakuš 1, Habijanac 1, Pauković 7, Rončević, Gladović, Ivačić, Arsić, Marjanović 1, Starčević, Špondreht, Enio Šiptarić i Mežnarić 2.

[g-gallery gid=”505208″]

U nedjelju, 3. veljače u sportskoj dvorani Tehničke škole u Virovitici u 10 i 11 sati igraju se polufinalne utakmice Maksimir Pastela-Valpovka i PPD Zagreb-Gorenje Velenje.

Utakmice za poredak igraju se od 13 sati. Mlađi kadeti Viro Virovitice u 13 sati igraju za 11. mjesto s Borcem iz Banja Luke.

[g-gallery gid=”505264″]

(www.icv.hr, mš, foto: M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content